Logitech G G513 CARBON LIGHTSYNC RGB Mechanical Gaming Keyboard with GX Red switches, Volledige grootte (100%), USB, Mechanische keyswitch, RGB LED, Koolstof

Niet op voorraad

Fabrikant Logitech
MPN 920-009335
EAN 5099206086005

Logitech G G513 CARBON LIGHTSYNC RGB Mechanical Gaming Keyboard with GX Red switches toetsenbord USB Frans Koolstof

G513 CARBON
Mechanisch RGB-gamingtoetsenbord


Een materieel voordeel
G513 is een hoogwaardig gamingtoetsenbord met een geavanceerde, mechanische Romer-G Tactile-, Romer-G Linear- of GX Blue-toetsschakelaar naar keuze. De afneembare handsteun van traagschuim en hoogwaardige constructie van aluminiumlegering maken de G513 volledig uitgerust en tot de beste in zijn soort.

Een materieel voordeel
G513 is een hoogwaardig gamingtoetsenbord met een geavanceerde, mechanische Romer-G Tactile-, Romer-G Linear- of GX Blue-toetsschakelaar naar keuze. De afneembare handsteun van traagschuim en hoogwaardige constructie van aluminiumlegering maken de G513 volledig uitgerust en tot de beste in zijn soort.

LIGHTSYNC RGB
G513 kan per toets worden aangepast met ongeveer 16,8 miljoen kleuren. Maak je eigen animaties of kies uit een selectie aan vooraf ingestelde effecten. Met LIGHTSYNC-technologie wordt verlichting bovendien aangestuurd door spellen, audio of je scherm. Dit levert je de meest meeslepende RGB-ervaring ooit op.

DE JUISTE MECHANISCHE SCHAKELAAR
Geavanceerde mechanische GX-schakelaars — ontwikkeld en 100% getest op prestaties, reactievermogen en duurzaamheid. Kies uit drie verschillende mechanische toetsschakelaars: GX Blue (Clicky), GX Brown (Tactile), GX Red (Linear)

Eersteklas comfort
Het traagschuim keert snel en volledig terug naar zijn oorspronkelijke vorm, zodat het even comfortabel blijft als bij het eerste gebruik. Zacht, stevig en duurzaam kunstleer omhult het comfortschuim in een waterdicht en zweetbestendig materiaal dat je gemakkelijk schoon kunt vegen. Zes rubberen voetjes aan de onderkant houden het toetsenbord stevig op zijn plaats. Deze handsteun is klaar voor elke game.

Aluminiumlegering van luchtvaartkwaliteit
G513 is gemaakt van een ongelofelijk sterke en duurzame 5052 aluminium-magnesiumlegering voor een minimalistisch ontwerp en een prachtige afwerking. De stevigheid van de 5052-legering biedt ook een solide antislipchassis met een volledige reeks functies voor een ongeëvenaarde gamingervaring.

USB-doorvoer
Gemak en snelheid zijn meteen binnen handbereik. De USB-doorvoerpoort kan met de extra, toegewezen USB-kabel op zijn eigen invoer worden aangesloten voor optimale vermogensdoorgifte en gegevenssnelheid. Sluit een apparaat aan om het op te laden of sluit een muis aan om je tegenstanders de volle lading te geven, zonder enige onderbreking.

Volledige reeks functietoetsen
Media- en verlichtingstoetsen zijn binnen handbereik. Gebruik de FN-toets voor volumeregeling, afspelen/pauzeren, dempen, gamemodus in-/uitschakelen, lichteffecten aanpassen en meer. Gebruik de FN-schakelfunctie in de Logitech G HUB en configureer je functietoetsen om deze ALT-opdrachten standaard uit te voeren.

Toegewezen gamingfuncties
Verlies geen enkele game meer omdat je per ongeluk op de Windows ® -toets hebt gedrukt. Wissel tussen gamemodi met FN+F8. Deactiveer extra toetsen met Logitech G HUB. Sla per toets RGB-verlichtingsprofielen op in het ingebouwde geheugen en gebruik deze op elk systeem.

Gamingtoetsen
G513 wordt geleverd met 12 extra toetsen zodat je belangrijke gamingtoetsen kunt opwaarderen. Zo is je toetsenbord even sterk als je gameprestaties. Verwissel ze snel en eenvoudig met de bijgeleverde toetsentrekker om de toetsen te verwijderen.

Rollover van 26 toetsen en anti-ghosting
Druk meerdere toetsen tegelijk in, in willekeurige volgorde, en krijg precies wat je wilde dankzij de rollover van 26 toetsen.

De prestatiegerichte anti-ghosting geeft je betrouwbare controle wanneer er meerdere game-opdrachten tegelijk worden gegeven.

Programmeerbare macro's
Gebruik Logitech G HUB om aangepaste functies en macro-opdrachten op F1-F12-toetsen te programmeren. Maak je gamingervaring gemakkelijker. Voer complexe opdrachten uit of ontketen een getimede reeks acties of spreuken met één druk op de knop.
  • USB-DOORVOER GEGEVENS EN STROOMVOORZIENING
  • LIGHTSYNC Aanpasbare, reactieve verlichting
  • VERWIJDERBARE HANDSTEUN COMFORTABEL TRAAGSCHUIM
  • 3 schakeltypes om uit te kiezen
  • USB 2.0 Doorvoer
  • Handsteun Afneembaar traagschuim

Disclaimer
Beat-it.nl is niet verantwoordelijk voor eventuele fouten in de documentatie van producten.

Specificaties

Toetsenbord

Aanbevolen gebruik*
Gamen
Aansluiting*
USB
Toetsenbord toetsschakelaar*
Mechanische keyswitch
Taal toetsenbord*
Frans
Aanwijsapparaat*
Nee
Toetsenbord formaat*
Volledige grootte (100%)
Numeriek toetsenblok*
Ja
Keyboard key switch technology
Logitech GX Red
Levensduur toetsenbordtoetsen
70 miljoen tekens
Windows-toetsen
Ja
Afstand tussen toetsen
4 mm
Bedieningskracht
50 g
Drukpunt
1,9 mm

Design

Backlight*
Ja
Backlight type
RGB LED
Stijl toetsenbord
Recht
Polssteun
Ja
Kleur van het product*
Koolstof
Oppervlakte kleur
Monochromatisch
Materiaal
Aluminium

Kenmerken

Snoerlengte
1,8 m
Anti-ghosting
Ja

Kenmerken

Aantal USB 2.0-poorten
1

Energie

Type stroombron*
USB

Muis

Inclusief muis*
Nee

Minimale systeemeisen

Ondersteunt Windows
Windows 7

Gewicht en omvang

Dimensies toetsenbord (BxDxH)
445 x 132 x 35,5 mm
Gewicht toetsenbord
1,1 kg
Afmetingen polssteun (BxDxH)
445 x 89 x 21

Verpakking

Aantal producten inbegrepen*
1 stuk(s)
Breedte verpakking
62 mm
Diepte verpakking
461 mm
Hoogte verpakking
187 mm
Gewicht verpakking
1,99 kg

Logistieke gegevens

Code geharmoniseerd systeem (HS)
84716060
(Buitenste) hoofdverpakking breedte
259 mm
(Buitenste) hoofdverpakking lengte
471 mm
(Buitenste) hoofdverpakking hoogte
203 mm
(Buitenste) hoofdverpakking brutogewicht
8,46 kg

Disclaimer
Beat-it.nl is niet verantwoordelijk voor eventuele fouten in de documentatie van producten.