APC NetShelter SX 42U 750mm(b) x 1070mm(d) 19" IT rack, behuizing zonder deuren, zwart, Vrijstaande rek, 42U, 1704 kg, 129,5 kg, Zwart

Niet op voorraad

Fabrikant APC
MPN AR3150X610
EAN 0731304293750

APC NetShelter SX 42U 750mm(b) x 1070mm(d) 19" IT rack, behuizing zonder deuren, zwart

Product omschrijving
Deze brede behuizing met uitgebreide kabelmanagementopties voor servers en netwerktoepassingen met hoge dichtheid past met een hoogte van 42U probleemloos door deuropeningen.

Geïntegreerd met APC InfraStruXure-producten
Koelings-, stroomdistributie- en kabelmanagementproducten van APC zijn naadloos integreerbaar in de kasten en kunnen zo gecombineerd worden tot een compleet IT-infrastructuur-supportsysteem.

Geoptimaliseerd voor kabelbeheersystemen met grote capaciteit
NetShelter SX kasten zijn speciaal ontworpen voor gebruik met kabelbeheersystemen met hoge capaciteit die worden bevestigd op montagerails en zijn afgestemd op de u-ruimtes voor de montage van apparatuur. De kasten zijn voorzien van kanalen voor het leiden en beheren van kabels.

Kabeltoegangsopeningen met voorgeïnstalleerde borstels
Grote kabelsleuven in het dak maken kabeltoegang bovenlangs mogelijk. De onderkant is speciaal ontworpen voor een probleemloze kabeldoorgang via een verhoogde vloer. Het dak is voorzien van openingen met borstelstrips die zijn voorgeïnstalleerd op plaatsen die schuin naar de voorkant van de kast lopen voor de doorgang van datakabels en voorzieningen voor luchtbeheer.

Geperforeerde voordeur met gewelfd profiel
De geperforeerde voor- en achterdeuren zorgen voor een adequate ventilatie van servers en netwerkapparatuur. De geperforeerde zone van de voordeur is verbeterd met een gewelfd profiel voor een groter oppervlak, een grotere perforatiedekking en een hoger perforatiepercentage.

Snel los te maken deuren
De deur kan aan de overkant worden geplaatst of verwisseld worden met de achterste deuren. Deuren zijn gemakkelijk te verwijderen dankzij het eenvoudige "lift-off"-design.

Halfhoge zijpanelen en optionele borstelstrips voor doorgang
De halfhoge, makkelijk te verwijderen zijpanelen zijn compacter en lichter en bieden snellere toegang tot apparatuur. De zijpanelen kunnen worden vergrendeld met één sleutel voor de deuren. Er zijn nu zijpanelen met openingen en borstelstrips verkrijgbaar om kabels naar naastliggende racks in een rij te leiden, met behoud van een adequate luchtstroom.

Eenvoudig te verwijderen dak voor kabeltoegang
Het dak kan eenvoudig worden verwijderd via penscharnieren voor toegang tijdens de installatie van apparatuur en zelfs nadat de kabels zijn gelegd en door de kabelopeningen zijn geleid. Het dak kan na verwijdering worden omgekeerd om de grotere kabelopeningen voor stroomverdeelstekkers en -aansluitingen af te stellen.

Oogboutsteun ingebouwd in kastframe
Via de geïntegreerde oogboutopeningen op het frame van de kast kan de kast omhoog worden gehesen en worden verplaatst met behulp van hijsapparatuur. Zie de gebruikershandleiding van de kast voor meer informatie over oogbouten en het maximaal toelaatbare kastgewicht.

Stelgereedschap voor kast en hardware meegeleverd
Alle kasten worden standaard geleverd met een tas bevestigingsmiddelen voor de montage van IT-apparatuur en gereedschap voor eenvoudige afstelwerkzaamheden in de kast.

Geïntegreerde elektrische aarding
De dak- en zijpanelen en de voorste en achterste deuren zijn geaard samen met het frame van de behuizing. Acht bijkomende elektrische aardingsaansluitingen voor externe aarding bevinden zich op het externe frame.

Bevat: Baying hardware, Sleutels, Gelijksluitende zijpanelen, Stelvoeten, Montagemateriaal, Voorgeïnstalleerde wielen, Dak, Zijpanelen, Uitpak instructies

Disclaimer
Beat-it.nl is niet verantwoordelijk voor eventuele fouten in de documentatie van producten.

Specificaties

Kenmerken

Rackcapaciteit*
42U
Soort*
Vrijstaande rek
Maximale gewichtscapaciteit*
1704 kg
Kleur van het product
Zwart

Gewicht en omvang

Maat
48,3 cm (19")
Breedte
750 mm
Diepte
1070 mm
Hoogte
1991 mm

Gewicht en omvang

Gewicht
129,5 kg

Verpakking

Breedte verpakking
895 mm
Diepte verpakking
1219 mm
Hoogte verpakking
2216 mm
Gewicht verpakking
141,7 kg

Logistieke gegevens

Code geharmoniseerd systeem (HS)
85381000

Disclaimer
Beat-it.nl is niet verantwoordelijk voor eventuele fouten in de documentatie van producten.