QNAP TS-431XeU, NAS, Rack (1U), Annapurna Labs, Alpine AL-314, Zwart, Roestvrijstaal

Ruim op voorraad

Fabrikant QNAP
MPN TS-431XEU-2G
EAN 4713213512104

QNAP TS-431XeU NAS Rack (1U) Ethernet LAN Zwart, Roestvrijstaal Alpine AL-314

Ondiepe NAS voor bevestiging in racks, met quad-core-CPU en 10 GbE SFP+-poort

De hoogwaardige TS-431XeU met zijn ondiepe vormgeving en quad-core-CPU, bevat een 10 GbE SFP+-poort om razendsnelle 10 GbE-netwerken volledig te ondersteunen en heeft tegelijkertijd een budgetprijs voor maximaal rendement. Dankzij het ondiepe ontwerp kan de TS-431XeU gemakkelijk worden geïnstalleerd in een klein rack of in omgevingen met veel kabels. De TS-431XeU biedt veelzijdige alles-in-éénfunctionaliteit en heeft unieke kenmerken, zoals VJBOD (Virtual JBOD) - een betaalbare manier om ongebruikte opslagruimte op een NAS te gebruiken om de opslagcapaciteit van andere NAS-systemen van QNAP uit te breiden - en Container Station, waarmee gebruikers razendsnel IoT-apps (voor Internet of Things) kunnen ontwikkelen en implementeren. De TS-431XeU is een kosteneffectieve opslagoplossing die werd ontworpen voor groeiende bedrijven die op zoek zijn naar oplossingen voor reservekopieën, gegevensherstel, een eigen cloud en opslag voor virtualisatie en die hun IT-infrastructuur toekomstbestendig willen maken voor 10 GbE-netwerken.

Kleinere omvang met grotere mogelijkheden
De TS-431XeU heeft in vergelijking met een traditionele NAS met 4 sleuven voor bevestiging in racks een diepte van slechts 291 mm. Daardoor is de TS-431XeU een uitstekende keuze voor kleinere racks. De ongebruikte ruimte kan worden gereserveerd voor bekabeling of ventilatie. De TS-431XeU is ruimtebesparend voor flexibele implementatie en daardoor vooral geschikt voor meerdere locaties en toepassingen, zoals kantoren, audiovisuele ruimten en opnamen van bewakingscamera's.

Quad-core-CPU en ingebouwde 10 GbE SFP+-poort
De TS-431XeU is voorzien van een Alpine AL314 quad-core ARM® Cortex-A15-processor van 1,7 GHz, afkomstig van Annapurna Labs (onderdeel van Amazon) en heeft SATA 6 Gb/s en maximaal 8 GB DDR3-RAM. De versnellingsengine voor encryptie biedt ongeëvenaarde versleuteling in zijn soort met AES 256-bitsversleuteling voor het volledige NAS-volume. Daardoor nemen de systeemprestaties en beveiliging toe en wordt tegelijkertijd gegarandeerd dat gevoelige bedrijfsgegevens die op de TS-431XeU worden opgeslagen veilig zijn. Naast twee gigabit ethernetpoorten heeft de TS-431XeU ook een 10 GbE SFP+-poort om hogesnelheidsnetwerken van 10 GbE volledig te ondersteunen voor bedrijven die een hogere bandbreedte willen voor virtualisatiedoeleinden en om snel reservekopieën en hersteltaken voor hun toenemende hoeveelheid gegevens te kunnen maken.

SSD-cacheversnelling
De TS-431XeU ondersteunt SSD-caching om de IOPS-prestaties van opslagvolumes een enorme impuls te geven, waardoor de operationele efficiëntie toeneemt. De technologie is ideaal voor het verbeteren van het algehele proces van toepassingen die IOPS nodig hebben en biedt het beste qua kosten en prestaties door SSD's te combineren met HDD's.

Uiterst betrouwbaar ontwerp voor bedrijfscontinuïteit
De kant-en-klare TS-431XeU is ontworpen om dag en nacht bewerkingen te kunnen uitvoeren en services te kunnen draaien. De ondersteuning voor uitgebreide RAID-configuraties en hot-swapping maken vervanging van harde schijven mogelijk zonder onderbreking van de dienstverlening. QNAP's geavanceerde RAID-hersteltechnologie helpt ook als gezonde harde schijven per ongeluk uit een verouderd RAID-volume worden verwijderd. Het systeem kan worden hersteld door de ten onrechte verwijderde harde schijven terug te zetten zodat de gegevens toegankelijk blijven. De TS-431XeU is uiterst betrouwbaar en efficiënt en ondersteunt meerdere poort-trunkingmodi, waaronder fail-over.

VJBOD: Maximaliseer het opslaggebruik tussen meerdere NAS-systemen van QNAP
Naast de fysieke opslaguitbreidingsmodules is er een extra optie voor het uitbreiden van NAS-opslagcapaciteit. QNAP VJBOD (Virtuele JBOD) is JBOD-oplossing op netwerkbasis waarmee u de opslag van een QNAP-NAS met meerdere NAS-systemen van QNAP kunt uitbreiden. De TS-431XeU biedt geweldige mogelijkheden om de opslag van andere NAS-systemen van QNAP op een betaalbare manier uit te breiden met VJBOD en om virtuele opslagpools en volumes op virtuele schijven te maken om NAS-diensten te kunnen uitvoeren.

Implementeer razendsnel IoT-apps met Container Station
QNAP Container Station integreert exclusief de lichte LXC- en Docker®-virtualisatietechnologieën, zodat u meerdere geïsoleerde Linux®-systemen op de TS-431XeU kunt gebruiken en apps uit het ingebouwde Docker Hub®-register kunt downloaden voor een onbeperkt aantal gegroepeerde toepassingen. Bovendien ondersteunt Container Station het QIoT Containers-platform dat helpt om uw IoT-omgeving snel te structureren en om uw eigen IoT-cloud te implementeren, zodat microservices worden versneld en oude toepassingen worden gemoderniseerd. Dat levert u uiteindelijk meer zakelijke kansen op.

QTS - Het slimme NAS-besturingssysteem
QTS heeft meerdere toepassingen en functies en verbetert de efficiëntie van het beheer, uw persoonlijke productiviteit, amusement en nog veel meer. De gebruiksvriendelijke QTS heeft een intelligent bureaublad waarop u snel de gewenste functies kunt vinden, belangrijke systeeminformatie in realtime kunt controleren en meerdere toepassingsvensters kunt openen om meerdere taken tegelijkertijd uit te voeren en te profiteren van een efficiëntere werkwijze. Het ingebouwde App Center biedt mogelijkheden om naar wens apps te installeren om de functionaliteit van de NAS uit te breiden. QTS werkt op basis van intelligente agentservices die systeemactiviteit en -beheer vereenvoudigen en slecht de belemmeringen van apparaten, platforms en locatie om u de optimale cloudbeleving te kunnen bieden.

Geoptimaliseerde samenwerking: bestanden delen en synchroniseren op meerdere platforms
De TS-431XeU slaat centraal gegevens, logbestanden en uiteenlopende bestanden centraal op en ondersteunt de SMB/CIFS-, NFS- en AFP-protocollen voor het delen van bestanden in Windows®-, Mac®- en Linux®-/UNIX®-netwerken. In combinatie met Qsync – een programma dat van een QNAP-NAS een veilig datacentrum met hoge capaciteit voor bestandssynchronisatie maakt – wordt elk bestand dat naar de TS-431XeU wordt geüpload, beschikbaar gemaakt voor alle gekoppelde apparaten, zoals computers, laptops en smartphones en tablets. U kunt gedeelde mappen en teammappen synchroniseren voor het delen van bestanden in groepen, waardoor de flexibiliteit van teamprojecten en samenwerkingsmogelijkheden aanzienlijk wordt uitgebreid.

Complete oplossingen voor reservekopieën en noodherstel
De TS-431XeU biedt flexibele oplossingen voor reservekopieën voor Windows®- en Mac®-gebruikers. Ook ondersteunt hij Hybrid Backup Sync, waarmee functies voor reservekopieën, herstel en synchronisatie worden geconsolideerd (via RTRR, rsync, FTP, CIFS/SMB) om gemakkelijk gegevens over te dragen naar lokale en externe opslagruimten en opslagruimten in de cloud in het kader van een uitgebreid plan voor gegevensopslag en noodherstel. Onder andere Amazon® Glacier, Azure™ Storage, Google Cloud Storage™, Google Drive™, Microsoft® OneDrive® voor Bedrijven, Dropbox®, Amazon® Drive, Yandex® Disk, Box®, hubic® en Amazon® S3/OpenStack Swift/WebDAV worden ondersteund.

Uitgebreide beveiliging om uw gegevens te beschermen
Zakelijke gegevens in open netwerkomgevingen kunnen mogelijk worden gehackt. De TS-431XeU biedt talloze beveiligingsopties, zoals antivirus, versleutelde toegang, IP-blokkering, verificatie in twee stappen en meer. IT-beheerders kunnen de toegangsrechten van elke gebruiker voor verschillende mappen regelen, waardoor ongeautoriseerde toegang tot belangrijke bestanden wordt voorkomen. De TS-431XeU ondersteunt AES 256-bits-versleuteling zodat onbevoegde toegang tot en schending van gevoelige bedrijfsgegevens zelfs wordt voorkomen als de harde schijven of het gehele systeem worden gestolen. Ook Windows AD-server, LDAP-server en ingebouwde LDAP-service worden ondersteund.


Beveiligde toegang met VPN-server en VPN-client
Dankzij de nieuwe QVPN-app, die instellingen voor VPN-server en VPN-client bevat, kan de TS-431XeU als VPN-server met L2TP/IPsec, OpenVPN en PPTP-ondersteuning worden gebruikt, zodat u gegevens die binnen lokale netwerken zijn gedeeld veilig kunt openen. De toepassing kan ook worden gebruikt als een VPN-client om met andere VPN-servers (verbinden met meerdere servers tegelijkertijd is mogelijk) of met virtuele privénetwerken verbinding te maken via PPTP en OpenVPN voor veilige gegevensoverdracht. U kunt ook uw apparaten verbinden met uw NAS en de VPN-server thuis om toegang te krijgen tot data op het LAN. Zo kunt u via de VPN-client op uw NAS verbinding maken met VPN-servers in het buitenland om toegang te krijgen tot regionaal beperkte services.

Qsirch - een slimmere en snellere manier om te zoeken
De TS-431XeU ondersteunt Qsirch, een bedrijfseigen zoekmachine waarmee u snel bestanden kunt vinden. Qsirch laat u niet alleen voorbeelden van bestanden bekijken via miniatuurweergaven, uittreksels en trefwoorden, maar onthoudt zelfs uw zoekgeschiedenis zodat u snel naar bestanden kunt gaan waarnaar u eerder hebt gezocht. U kunt ook de Qsirch Helper-extensie (voor Google Chrome™ en Mozilla Firefox®) gebruiken om naar bestanden op uw NAS te zoeken als u Google Zoeken™ gebruikt. Qsirch levert een enorme productiviteitverbetering op doordat de tijd die u nodig hebt om bestanden op de NAS op te zoeken aanzienlijk wordt gereduceerd.

QmailAgent: Een postkamer voor uw eigen cloud
QmailAgent is een online e-mailtoepassing die u helpt om meerdere e-mailaccounts te beheren, zodat u toegang heeft tot al uw e-mails en gemakkelijk tussen verschillende accounts kunt schakelen. Hij biedt volledige functionaliteit voor het opstellen, lezen en ordenen van e-mails. U kunt zelfs bestanden, foto's en documenten rechtstreeks vanaf de TS-431XeU toevoegen als u e-mails opstelt. iOS®- en Android™-gebruikers kunnen de QmailClient-app gebruiken om snel meerdere e-mailaccounts op hun mobiele apparaten te raadplegen en om e-mails te zoeken en te verzenden via de QmailAgent op hun TS-431XeU.

Uitgebreide bewakingsoplossing met dag en nacht beveiliging
Surveillance Station is een professioneel videobewakingssysteem (VMS) voor bewaking via netwerken en biedt een gebruiksvriendelijke beheerinterface, meer dan 3.000 compatibele IP-cameramodellen en uitbreidbare licenties voor IP-camerakanalen. De dienst ondersteunt realtimebewaking, opname van video en audio en afspeelmogelijkheden met een breed scala aan aanpasbare instellingen. U kunt de Vmobile-app voor iOS® of Android™ gebruiken om de bewaakte kanalen te beheren waar en wanneer u maar wilt om uw kantooromgeving te beschermen. Ook kunt u de mobiele Vcam-app installeren om van uw apparaat een netwerkcamera te maken waarmee u opnamen rechtstreeks op uw TS-431XeU kunt opslaan. De TS-431XeU biedt 2 gratis IP-camerakanalen. U kunt deze tot 30 kanalen uitbreiden door extra licenties te kopen.
  • Het ondiepe ontwerp is ideaal voor installatie in kleinere racks of in omgevingen met beperkte ruimte
  • Klaar voor 10 GbE, met SSD-caching en een versnellingsengine voor encryptie
  • Dankzij VJBOD kan de TS-431XeU worden gebruikt om de opslagcapaciteit van andere NAS-systemen van QNAP uit te breiden
  • Virtualisatie in groepen en ontwikkeling van IoT-apps met Container Station
  • Maak een eigen cloud om bestanden en taken voor reservekopieën centraal te ordenen en beheren
  • Beveiligde toegang met VPN-server en VPN-client
  • Qsirch, de zoekmachine op basis van volledige tekst, helpt om bestanden op de NAS snel te vinden
  • Breid de totale opslagcapaciteit uit tot 24 schijven door maximaal 2 QNAP uitbreidingsapparaten (UX-1200U-RP of UX-800U-RP) aan te sluiten

Disclaimer
Beat-it.nl is niet verantwoordelijk voor eventuele fouten in de documentatie van producten.

Specificaties

Opslagmedia

Ondersteunde opslagstationinterfaces
SATA, SATA II, SATA III
Opslagschijf afmetingen ondersteund
2.5,3.5"
RAID support*
Ja
Soorten RAID
0, 1, 5, 6, 10, 50, 60, JBOD
Hot-swap drive bays
Ja
Ondersteunde bestandsystemen
FAT32, HFS+, NTFS, exFAT, ext3, ext4
Opslagdrives geïnstalleerd*
Nee
Aantal storage drives ondersteund*
4
Geïnstalleerde opslag-drive*
Nee
Ondersteunde types opslag-drives*
HDD & SSD
Scannen op beschadigd blokken
Ja

Processor

Processorfabrikant*
Annapurna Labs
Processorfamilie*
Annapurna Labs
Processormodel*
Alpine AL-314
Frequentie van processor*
1,7 GHz
Aantal processorkernen
4
Processor architectuur
ARM Cortex-A15

Geheugen

Intern geheugentype
DDR3
Kloksnelheid geheugen
1600 MHz
Ondersteund maximum RAM
8 GB
Geheugenslots
1
Intern geheugen*
2 GB
Geheugen form factor
SO-DIMM
Flash memory
512 MB

Netwerk

Ethernet LAN*
Ja
Ethernet LAN, data-overdrachtsnelheden
10,100,1000 Mbit/s
DHCP client
Ja
DHCP server
Ja
Jumbo Frames ondersteuning
Ja
iSCSI support
Ja
Wake-on-LAN
Ja
Ondersteunde netwerkprotocollen
TCP/IP, IPv4, IPv6, CIFS/SMB, AFP v3.3, NFS v3, FTP, FTPS, SFTP, TFTP, HTTP(S), Telnet, SSH, iSCSI, SNMP, SMTP, SMSC

Poorten & interfaces

USB-poort*
Ja
Aantal poorten USB 3.2 Gen 1 (3.1 Gen 1) Type A
4
Fibre channel-poorten
1
Vezel-optische connector
SFP+
Aantal Ethernet LAN (RJ-45)-poorten*
2

Design

Type behuizing*
Rack (1U)
Type koeling*
Actief
Kleur van het product
Zwart, Roestvrijstaal
Aantal ventilatoren
3 ventilator(en)
Ventilator diameter
4 cm
LED-indicatoren
HDD, LAN, Netwerk, Status

Design

Bevestigingsmogelijkheid voor kabelslot
Ja
Kabelslot sleuf type
Kensington

Prestatie

Soort*
NAS
Apparaatklasse*
Kleine & middelgrote bedrijven
Backup-functie*
Ja
Waarschuwingssignaal
Ja
Geluidsniveau
20,3 dB
Web-gebaseerd management
Ja
Ondersteunde beveiligingsalgoritmen
256-bit AES
Access Control List (ACL)
Ja
Reset button
Ja
Aan/uitschakelaar
Ja
Ondersteunde browser
Apple Safari 7, Google Chrome, Microsoft Internet Explorer 10, Mozilla Firefox
Universal Plug and Play ( UPnP )
Ja

Software

Inclusief besturingssysteem*
QNAP QTS
Operating systeem versie
5,0,0
Ondersteunt Windows
Windows 10 Education, Windows 10 Education x64, Windows 10 Enterprise, Windows 10 Enterprise x64, Windows 10 Home, Windows 10 Home x64, Windows 10 IOT Core, Windows 10 Pro, Windows 10 Pro x64, Windows 7, Windows 7 Enterprise, Windows 7 Enterprise x64, Windows 7 Home Basic, Windows 7 Home Basic x64, Windows 7 Home Premium, Windows 7 Home Premium x64, Windows 7 Professional, Windows 7 Professional x64, Windows 7 Starter, Windows 7 Starter x64, Windows 7 Ultimate, Windows 7 Ultimate x64, Windows 8, Windows 8 Enterprise, Windows 8 Enterprise x64, Windows 8 Pro, Windows 8 Pro x64, Windows 8 x64
Ondersteunt Linux
Ja
Ondersteunt Mac-besturingssysteem
Mac OS X 10.10 Yosemite, Mac OS X 10.11 El Capitan, Mac OS X 10.12 Sierra, Mac OS X 10.13 High Sierra, Mac OS X 10.14 Mojave, Mac OS X 10.7 Lion, Mac OS X 10.8 Mountain Lion, Mac OS X 10.9 Mavericks
Ondersteunde server operating systems
Windows Server 2003, Windows Server 2008 R2, Windows Server 2012, Windows Server 2012 R2

Energie

Vermogenstoevoer locatie
Ingebouwd
Capaciteit voedingsunit (PSU)
100 W
Stroomverbruik (typisch)
30,99 W
Elektriciteitsverbruik (HDD-stand-by)
12,42 W
AC-ingangsspanning
100 - 240 V
AC-ingangsfrequentie
50 - 60 Hz
Fan voltage
12 V

Gewicht en omvang

Breedte*
439 mm
Diepte*
291 mm
Hoogte*
44 mm
Gewicht
4,15 kg
Gewicht verpakking
5,78 kg

Inhoud van de verpakking

Meegeleverde kabels
AC, LAN (RJ-45)
Aantal schroeven
28
Type verpakking
Doos

Eisen aan de omgeving

Bedrijfstemperatuur (T-T)
0 - 40 °C
Relatieve vochtigheid in bedrijf (V-V)
5 - 95 procent
Temperatuur bij opslag
-20 - 70 °C

Logistieke gegevens

Code geharmoniseerd systeem (HS)
84714100

Disclaimer
Beat-it.nl is niet verantwoordelijk voor eventuele fouten in de documentatie van producten.