StarTech.com Monitor arm met laptop standaard- One-Touch verstelbare hoogte, Klem, 8 kg, 38,1 cm (15"), 68,6 cm (27"), 100 x 100 mm, Aluminium, Zwart

Ruim op voorraad

Fabrikant StarTech
MPN ARMUNONB
EAN 0065030864589

StarTech.com Monitor arm met laptop standaard- One-Touch verstelbare hoogte

Met deze monitor arm kunt u een comfortabele en voordelige werkruimte met twee schermen creëren, waarbij u uw laptop als tweede scherm gebruikt. De arm heeft een geïntegreerde laptophouder, waarmee uw laptop van uw bureau wordt opgetild tot precies dezelfde hoogte als uw andere scherm.

Maak een configuratie met twee schermen, waarbij u uw laptop als tweede scherm gebruikt.
Integreer uw laptopscherm voor meer productiviteit. Met de tray kunt u de hoogte van laptop instellen, zodat hij op één lijn ligt met uw andere scherm, zodat u dezelfde functionaliteit hebt als een configuratie met twee schermen zonder een tweede scherm te moeten kopen.

Met twee schermen beschikt u over de extra schermruimte die nodig is voor multitasking en maximaliseren van uw productiviteit. Met twee schermen is het gemakkelijker om referentiemateriaal op het ene scherm te bekijken, terwijl u een ander document bewerkt op het tweede scherm, waardoor u tijd en ergernis bespaart omdat u niet meer tussen documenten heen en weer hoeft te schakelen. Om langere pagina's of codeblokken op uw scherm te bekijken zonder te moeten scrollen, ondersteunt de LCD-arm ook de eenvoudige weergaverotatie van liggend naar staand.

Creëer een ergonomische omgeving met twee schermen
Met de veelzijdige monitor arm en houder kunt u uw scherm verlengen, pannen, draaien en scharnieren met uitgebreide bewegingsopties rondom meerdere assen en met gasveer ondersteunde hoogteverstellingen voor moeiteloos positioneren. Zo kunt u gemakkelijk een ergonomische werkomgeving maken die precies is afgestemd op uw specifieke behoeften.

Maak bureauruimte vrij
Met de veelzijdige arm kunt u uw laptop en traditionele scherm van uw bureau optillen. Daardoor hebt u meer oppervlak op uw bureau beschikbaar voor extra hardware of het uitvoeren van fysieke taken zoals het opstellen of lezen van papieren documenten.

De monitor arm is perfect voor kleinere werkomgevingen, zoals cubicles, waardoor u beschikt over alles wat u nodig hebt én minder ruimte in beslag neemt.

Ook kunt u, door de arm met een beeldscherm, laptop, docking station, toetsenbord en muis te combineren, uzelf comfortabel inrichten als een hot desk op kantoor, en dezelfde configuratie eenvoudig thuis kopiëren. Het is perfect voor zakelijke reizigers en gebruikers die constant onderweg zijn.

De monitor arm ondersteunt een beeldscherm van 15 tot 27 inch met een maximum gewicht van 8 kg en is voorzien van kabelbeheerklemmen voor een nette installatie. De geïntegreerde laptophouder kan ook een maximum gewicht van 8 kg dragen en is voorzien van geïntegreerde kabelbeheerklemmen.

De ARMUNONB monitor arm van StarTech.com wordt gedekt door een 2-jarige garantie en gratis levenslange technische ondersteuning van StarTech.com.

Disclaimer
Beat-it.nl is niet verantwoordelijk voor eventuele fouten in de documentatie van producten.

Specificaties

Montage

Minimale schermgrootte*
38,1 cm (15")
Maximale gewichtscapaciteit*
8 kg
Maximale schermgrootte*
68,6 cm (27")
Montage
Klem
Montage interface compatibiliteit (min)*
75 x 75 mm
Montage interface compatibiliteit (max)*
100 x 100 mm
Aantal displays ondersteund*
1
Bureaubladdikte (min)
9 cm
Montagewijze*
Bureau

Ergonomie

Bereik kantelhoek
-90 - 85°
Draaihoek
180°
Draaihoek
360°

Design

Materiaal behuizing
Aluminium
Kleur van het product*
Aluminium, Zwart

Technische details

Duurzaamheidscertificaten
RoHS

Gewicht en omvang

Breedte
300 mm
Hoogte
200 mm
Gewicht
4,9 kg
Breedte verpakking
340 mm
Diepte verpakking
479 mm
Hoogte verpakking
152 mm
Gewicht verpakking
6,04 kg

Inhoud van de verpakking

Inclusief moersleutel
Ja
Inclusief klem
Ja
Inclusief schroeven
Ja
Gebruikershandleiding
Ja

Logistieke gegevens

(Buitenste) hoofdverpakking breedte
350 mm
(Buitenste) hoofdverpakking lengte
490 mm
(Buitenste) hoofdverpakking hoogte
328 mm
Hoeveelheid per (buitenste) hoofdverpakking
2 stuk(s)
Code geharmoniseerd systeem (HS)
85299097

Disclaimer
Beat-it.nl is niet verantwoordelijk voor eventuele fouten in de documentatie van producten.